Legends of the fall. ♥

Idag är det 1 oktober, någon mer än jag som tycker att det går fort?
Det är cirka tre månader kvar till jul. Jag har tidigare inte varit så förtjust i julen,
men förra året så kände jag att tiden före julafton och dom dagarna, så var allt så
härligt & mysigt, alla går liksom runt och väntar på något och ser framemot något,
alla är glada & trevliga. Ja, jag tycker faktiskt att det ska bli mysigt med julen i år!
Men nu är det höst och det SKA vara det ett tag till! Hösten är så vacker med alla dess färger och mysig när man kan sitta inne med tända ljus & filtar när det är regn & rusk ute.

Här kommer bilder från 1 oktober 2011:
Love / E

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

2 svar på Legends of the fall. ♥

  1. Emma skriver:

    Hej! Jag såg att du hade kommenterat på Nelly’s sida på en silvrig klänning. En bandeau. Såg att du skrev att S var alldeles för liten för dig. Jag har nämligen beställt den i S. Så jag tänkte fråga om du har någon bild på dig med den på kanske? Och är den tajt runt brösten och så? Sen undrar jag om själva klänningen är lång? För jag är nämligen ganska kort, runt 158 ungefär. Kram 🙂

    • Emily skriver:

      Hej! 🙂 Den var väldigt tajt runt brösten, jag fick absolut inte igen dragkedjan och jag har vanligtvis S/M. Har tyvärr ingen bild när jag har den på mig då jag skickade tillbaks den direkt. Jag är 163cm lång och den var alldeles lagom, så jag tycker en klänning ska vara, inte lång. 🙂 Hoppas du fick svar på dina frågor, kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *